16 de maig del 2013

Oink, Edinburgh

Aquesta serà la primera entrada internacional! 

Fa uns anys vam passar un estiu a Escòcia, i per sort les guies gratuïtes de Sandemans (algun dia farem una entrada recomanant aquest servei turístic gratuït) ens van recomanar un lloc molt curiós, l'Oink. És un local, sense lloc per seure, on cada dia hi rosteixen un porc, només un porc. Res més, tens poc per triar, però per dinar ràpid, dret quan estàs fent turisme, ja va bé! Quan el tenen fet el posen a l'aparador i el van tallant per posar-lo a una espècie de pites. Hi pots afegir diversos complements com ceba, poma, també t'ofereixen la part més cruixent de la crosta de la pell, salsa chilli,... i el preu és molt ajustat. 




L'Oink el podreu trobar molt apropet de la Royal Mile, un carrer ben centric que uneix la Royal Mile amb Grass Market, Victoria Street, el típic carrer que fa curva amb les casetes de colors. Recomanem anar-hi d'onze del matí a màxim una del migdia, com que només en fan un sovint s'acaba molt d'hora i tanquen. Si sabeu que ho voleu tastar i us fa por no arribar abans que s'acabi o sou un grup gran i també patiu, sempre podeu encarregar-lo per telèfon, el trobareu a la web de l'Oink!!!

 És boníssim, us llepareu els dits!



Situació 8/10
Instal·lacions 6/10
Servei 9/10
Menjar 8/10
Relació qualitat-preu 10/10

M'agrada aquest lloc: 8,2/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada